Crema caramel – RETETA COPILARIEI

Crema caramel, o crema perfecta pentru orice fel de prajitura sau torturi. Se face foarte usor si nu dureaza mult. Are o consistenta perfecta si un luciu deosebit. Se poate folosi chiar si ca glazura. Crema caramel, o crema de casa, preferata de multe patiserii.

S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI:

Acest desert, este o Prajitura de casă, răcoroasă cu gust acrișor de lămâie. Dacă veți încerca rețeta o dată, o veți salva cu siguranță în caietul de rețete, pentru a o repeta. Foile se înmoaie de la crema și prăjitură finală se topește în gură. Folosiți cremă din abundenta. Aceasta va fi absorbită de foi, care se vor umfla și fragezi de la umezeala, crema legând astfel foile între ele.
Prăjitura cu crema de Lamâie, este o Prajitura ce poate fi preparată atât vara, cât și cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Se păstrează în loc răcoros.
Prajitura Lamaita, o Prajitura ușoară, pe gustul oricui.

Prajitura Lamaita cu foi, include reteta pentru 6 FOI si Reteta pentru Crema de Lamaie

S-AR PUTEA SA ITI MAI PLACA SI:

Prajitura turnata cu gem de mere
Ingrediente:
4 oua, 400 ml lapte,150 grame zahar, 100 ml ulei, sare,esenta de vanilie, 400 grame faina, 1 plic praf de copt, gem de mere

Mod de preparare:

S-ar putea sa iti mai placa si:

Prăjitură cu brânză dulce și stafide, rețetă video. Prăjitură simplă cu brânză dulce și stafide, rețetă Papi Papi Cuisine

URMARITI-NE SI PE :

YouTube: https://www.youtube.com/c/papipapicuisine

Facebook: https://www.facebook.com/papipapicuisine/

Google+: https://plus.google.com/+papipapi-cuisine

Lasă un comentariu